Problem with 6.27.259

DELFTship forum Feature requests Problem with 6.27.259

Viewing 8 reply threads
  • Author
    Posts
    • #37030
      Giulio
      Participant

      Hi, I’m trying to update to 6.27.259 but the software crashes before the download.
      I tried both “download and install” and “download only”

      Giulio

      SGPhoto_2013_11_1222_47_37.png

    • #37273
      Robert Holme
      Participant

      Help,

      Suddenly my Delftship free 6.27.259 will not open!!!

      In desperation I cleaned my computer and registry then downloaded 6.22.253. It installed OK but will not open and freezes on the delfship opening logo, as did 6.27.259.

      I also tried running as administrator same problem.

      My operating system is Windows 7 64bit.

      What am I doing wrong?

      Best Regards
      Bob

    • #37307
      Dirk
      Participant

      Hi,

      I’m a user of Delftship Pro and unfortunately I also get error messages when I’m trying to install the updates.

      See the attached files for more info.

      Regards,
      Dirk

    • #37308
      Dirk
      Participant

      Attached you’ll find a better picture of the error message.

      Attachments:
    • #37312
      Marven
      Keymaster

      Hello Dirk,

      It seems that Windows has a problem running the combined 32/64 bit installer package. Are you perhaps running an older version of Windows?

    • #37313
      Dirk
      Participant

      Sorry, I had to mention that. I’m using Windows 7 ultimate 64 bit.

    • #37319
      Marven
      Keymaster

      That’s very strange. Have you tried to download (and not install) the installer file, and then manually start the setup file?
      It’s a pretty common installer file which should be handled flawlessly in your os

    • #37325
      Dirk
      Participant

      Yes I’ve tried that but the result was the same. As usual, error messages were only half-useful. In my case, the DLL wasn’t missing–the installer didn’t have permissions to access the folder. I didn’t try running the installer as an administrator (this didn’t make sense to me considering I was already using an admin account).

      Nevertheless, after doing this the installer worked.

      What I wonder, now, is how this happened in the first place, and what the correct permissions on this directory are supposed to be..

      Edit: I meant the C:UsersxAppDataLocalTemp folder

    • #37351
      Robert Holme
      Participant

      Interesting…………………..Once more DS froze on opening.

      I followed previous advise and had “Check for updates” set to never…………………..However………………….

      Guess what…………………… I disabled my internet connection and bingo………….. the program loads immediately.

      This is odd to say the least.

      For my fellow freezers at least now I appear to have stumbled on a work around to defrost the startup 🙂

      Best Regards
      Bob

Viewing 8 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.